Так не треба носити! Топ-3 помилки, які багато хто робить в образах із сукнею або спідницею (фото)

Читати російською
Автор

Порада, яка допоможе створити ідеальний зимовий образ

Наближення холодної пори року для багатьох дівчат не є вагомою причиною, щоб відмовитися від жіночних та романтичних образів із сукнями чи спідницями. Тим більше, що в моді верхній одяг у довжині максі, що допомагає створити тепліший та затишніший образ. Однак, на жаль, не всі знають, як правильно комбінувати сукні чи спідниці з верхнім одягом або, наприклад, колготками.

Стиліст Alena Kaci у своєму модному блозі в Інстаграм назвала три найпоширеніші помилки в подібних образах, і розповіла, як їх виправити.

Помилки у створенні образу зі спідницями та сукнями:

  • Колготки — ажурні, у горох (і будь-який візерунок) краще використовувати в мінімалістичних образах, з одягом із щільних фактур. Те саме стосується кольорових варіантів. Універсальний варіант – напівпрозорі чорні (до 50 грош).
  • Довжина верхнього одягу+довжина сукні/спідниці — неправильне співвідношення верхнього одягу та сукні візуально може порушити пропорції фігури та вкорочувати зростання. Рішення – вибирати або коротку довжину чи максі.
  • Розмір верхнього одягу — щоб образ виглядав актуальним і завершеним вибирайте вільний верхній одяг, який не облягає.

Раніше "Телеграф" розповідав, як обрати ідеальний пуховик на зиму. А також ми писали, яке взуття в моді цього сезону і зігріє ваші ноги.