Так уже не носять: сумка в тон взуття та ще два застарілі стилістичні прийоми (фото)

Читать на русском
Автор
16277
Один промах може зіпсувати все вбрання
Один промах може зіпсувати все вбрання. Фото harpersbazaar

Стилістка назвала найчастіші помилки в образах

При складанні образу важливо не лише враховувати останні тенденції сезону, а й обходити антитренди. Є кілька поширених стилістичних помилок, які припускаються дівчатами в образах. Однак їх легко уникнути.

Детальніше про три прийоми стилізації, які давно застаріли, розповідає стилістка Мирослава Грицак у своєму блозі в Інстаграм. За її словами, деяке поєднання речей втратило актуальність та знижує градус стилю у вашому луку.

Помилка №1. Сумка в тон взуття

Звичайно, сумка та взуття може бути одного кольору, але не варто прив’язувати один до одного і підбирати як комплект. Свіже виглядають образи, де в аксесуарів різна фактура і відтінки.

Взуття та сумка в образі
Не варто шукати сумку та взуття з одного матеріалу та однакового кольору

Помилка №2. Набір прикрас

Стилістка не рекомендує носити у повсякденному житті набір прикрас у золоті чи сріблі. Також не варто підбирати метал в одному кольорі. Так, набір прикрас виглядає у сучасних образах дещо неактуально (винятком є урочисті події). Краще придивіться до міксу золота та срібла, комбінації прикрас із каміння.

Прикраси в образі
Сміливо "змішуйте" прикраси

Помилка №3. Все підібрано лише в одному стилі

Образ в одному стилі може виглядати недолуго. Наприклад, якщо складається з речей з рюшами на додаток до банту чи квіток, та ще й з рожевими туфлями чи сумкою в тон. Краще поєднувати полярні стилі. Це може бути піджак із кепкою й кросівками.

Образи у різних стилях
Додайте контрасту у ваші образи

Раніше "Телеграф" розповідав, як вибрати стильний піджак на весну-2023, щоб він не виходив із моди. А ще ми писали, які сумки, кепки та куртки варто прибрати із весняного гардеробу, бо вони давно застаріли.