Багато рожевого не буває: чудові ідеї аутфітів у стилі Барбі для натхнення (фото)

Читать на русском
Автор
595
Марго Роббі чудово втілила образ знаменитої іграшки та популяризувала барбікор
Марго Роббі чудово втілила образ знаменитої іграшки та популяризувала барбікор. Фото Постер

Ділимося секретами, як поєднувати рожевий з іншими кольорами

Літній хіт цього року – стиль одягу, натхненний Барбі став несподіваним, але масово популярним явищем. Цьому тренду піддалося безліч відомих особистостей, модних авангардистів та звичайних модниць. Причини масового захоплення рожевим кольором у 2023 році не залишаються загадкою – це пов’язано з виходом на екрани фільму про знамениту ляльку, де головну роль виконує Марго Роббі, а також бажання додати позитиву в наші життя. У будь-якому випадку стиль "барбікор" сьогодні знаходиться на піку популярності.

Персональний стиліст з Одеси під ніком li.balizka поділилася варіантами комбінування рожевого в образах з іншими кольорами. Дивимося та надихаємося для створення власних луків!

Варто зазначити, що цей яскравий колір ідеально поєднується з помаранчевими, блакитними, жовтими, зеленими, лавандовими відтінками, а також з леопардовим та іншими тваринними принтами.

образи з рожевим кольором дівчини
образи з рожевим кольором дівчини
образи з рожевим кольором дівчини
образи з рожевим кольором дівчини
образи з рожевим кольором дівчини

Варто відзначити, що протягом усього престуру сама Марго Роббі віддавала шану знаменитій ляльці Барбі. Нещодавно актриса продемонструвала образ у стилі своєї героїні на пресконференції у Південній Кореї, а пізніше – на зустрічі з фанатами у Лондоні.