Найкращі короткі стрижки для чоловіків у 2023 році: наймодніші та найпростіші у укладанні (фото)

Читати російською
Автор

Ці стрижки підходять для всіх типів волосся, включаючи кучеряві

Все частіше чоловіки стали підбирати не прості та "стандартні" стрижки, аби нічого не заважало, а вибирають стильні зачіски, які підкреслюють їхню індивідуальність. І зовсім неважливо, коротке, довге або середньої довжини волосся.

До вашої уваги — ультрашикарні короткі чоловічі стрижки а-ля "андеркат". Всі варіанти дуже модні та прості у укладанні. Їх особливість: боки короткі, рівні, а верхівка довша.

Чоловічі стрижки 2023 року

  • Стрижка "андеркат"

Потилиця і боки короткі або дуже короткі, на маківці довше волосся. Для начісування можна створити об’єм у передній частині голови і ще більше підкреслити контраст довжини між верхом та низом. Зверніть увагу, що ця стрижка дуже добре поєднується із доглянутою бородою.

  • Градуйована стрижка

Ця стрижка є однією з найпопулярніших, і характеризується довгим волоссям на маківці з короткими боками. Ви можете надати йому більше сміливості та сучасності завдяки різним типам градієнтів з обох боків.

  • Військова стрижка

Це стиль, який можна носити дуже коротко, але ви все одно можете пограти з довжиною з боків та верхньої частини голови, щоб створити більше розмаїття. У цьому крої важлива висота боковин, яка підкреслює різницю між двома частинами крою та надає йому суворого військового вигляду.

  • Багатошарова стрижка

Цей стиль ідеально підходить чоловікам, які люблять зберігати стриманий та класичний зовнішній вигляд. Ідея полягає в тому, щоб злегка вкоротити бічні сторони, зберігши при цьому більшу верхню частину.

"Телеграф" писав раніше, які зачіски та стрижки не підходять жінкам за 50 років. Стилісти вказали на низку важливих моментів.