У Німеччині відповіли медведєву, який образив главу МЗС Бербок

Читать на русском
Автор
15095
Анналена Бербок – глава МЗС Німеччини
Анналена Бербок – глава МЗС Німеччини. Фото https://www.facebook.com/abaerbock/

Істерика медведєва показує правильність вчинків Німеччини та безпорадність росії

Після того, як Україна відкинула перемир’я путіна, його попередник Дмитро Медведєв вибухнув образами на адресу нашої країни і не тільки. Під роздачу потрапила і голова німецького МЗС Анналена Бербок, яку той назвав "німецькою бабкою".

У Німеччині вже відреагували на образу російського заступника голови радбезу, пише видання Bild.

У пості, який присвячений негативній реакції України на путінське різдвяне перемир’я, дмитро медведєв обізвав українців "свинями", а європейських партнерів — "господарями свиней" і "дивлячимися за європейським свинарником". Главу МЗС ФРН екс-президент росії назвав "німецькою бабкою", яка встигла "в’якнути" про неприпустимість перемир’я. Нагадаємо, що міністрерка закордонних справ Німеччини досить молода, їй лише 42 роки.

Хамський вираз медведєва назвали знущанням і заявили, що подібна реакція лише підтверджує правильність вчинку людей, про яких йдеться.

"Подібні тиради та образи, як і раніше, є найкращим показником того, що люди, про яких йдеться, вчинили дуже правильно, коли це так дратує таких людей як ведмедів", — сказано в повідомленні.

Також у виданні зазначили, що медведєв, судячи з усього, перебуває на межі своїх можливостей через невдачі росії. Все, що йому зараз залишається, це просто кричати образи, тим самим принижуючи ще більше росію в очах усього світу.

"Все це цілком ясно показує, що медведєв, схоже, перебуває на межі своїх можливостей через невдачі росії", — резюмували німці.

Раніше "Телеграф" розповідав про те, що Михайло Подоляк відповів путіну на пропозицію про перемир’я. Радник голови ОП заявив, що росія має забратися з території України, жодних інших тимчасових перемир’їв не буде.