"Ще мішок на голову одягніть": друг путіна засудив блокування Facebook на росії

Читать на русском
Автор
6778
Олег Дерипаска належить до близького оточення кривавого диктатора володимира путіна
Олег Дерипаска належить до близького оточення кривавого диктатора володимира путіна. Фото tass.ru

Російський мільярдер зазначив, що люди на росії й так не знають, де правда.

На дев'ятий день війни в Україні російська влада пішла на безпрецедентний крок — заблокувала соціальну мережу Facebook. Однак, цей задум засудив навіть олігарх з близького оточення путіна Олег Дерипаска.

Своє невдоволення російський мільярдер висловив у Telegram-каналі.

Він категорично не погодився з таким кроком влади.

"Прості люди й так не знають, де правда, а де брехня. Тож давайте їм ще й мішок на голову одягнемо. Муділи", — написав він.

Варто зазначити, що Facebook на росії заблокували нібито через "дискримінацію російських ЗМІ". Слідом за ним держава-агресор заблокувала і Twitter.

З цього приводу дуже вдало висловився Telegram-канал "Несемось!", зазначивши, що терористична організація росія остаточно перетворилася на КНДР й тепер жителям росії можна дізнаватися правду лише з державної коробки, де російські нацисти промивають мізки 24/7.

Раніше "Телеграф" повідомляв, що у зв’язку з розв’язаною російською владою війною проти України постраждає кожен без винятку мешканець РФ. У Москві, Санкт-Петербурзі та інших містах навіть ті, хто воліє залишатися "поза політикою", помітили недобре — закриваються магазини, ціни в торгових мережах змінюються практично щодня, а самих товарів стає дедалі менше.