путін на тлі величезних втрат на фронті знову загрожує Україні

Читать на русском
Автор
8087
путін марить
путін марить. Фото dw.com

президент росії знову бреше щодо дотримання мінських угод

Путін, за голову якого вже призначили 1 мільйон доларів, назвав рішення про проведення так званої "спецоперації" в Україні "важким".

Про це кровожерливий диктатор заявив на телеканалі "Росія 24", коли розповідав про те, що влада України (справедливо) звинувачує рф у недотриманні мінських угод.

Він заявив, що якщо Україна "продовжать у тому ж дусі", то вона "поставить під питання майбутнє своєї державності".

"Сьогоднішнє керівництво в Києві має зрозуміти — якщо вони продовжать у тому ж дусі, вони ставлять під питання майбутнє української державності, і якщо це станеться — це буде цілком і повністю на їхній совісті", — зморозив путін.

Нагадаємо, що українська протиповітряна оборона за дев’ять днів з початку російського військового вторгнення знищила щонайменше 39 літаків та 40 вертольотів окупантів. При тому, згідно з новими зведеннями, на 5 березня кількість убитих російських солдатів перейшла за 10 тисяч.

Раніше "Телеграф" повідомляв, що після нападу росії на Україну багато європейських держав вирішили закрити свій повітряний простір для російської авіації. Однак у мережі з’явилася інформація, що з Москви з дозаправкою в Пітері вирушив таємничий російський літак, який вирушив до США.