Казанський показав, кого матері російських солдатів звинувачують у їхній загибелі

Читать на русском
Автор
27494
Знищений російський танк
Знищений російський танк. Фото kyiv.comments.ua

Виявляється, окупанти не вбивають мирних українців, а віддають їм "останнє, що мають"

У соцмережах матері російських солдатів пишуть про величезні втрати в Україні, які приховує російське командування.

Як пише український журналіст Денис Казанський, замість того, щоб проклинати "свою кінчену владу, яка відправила дітей помирати на ганебну загарбницьку війну в чужу країну, ці тітки журяться, що їхні діти вбили мало українців".

"Я їздила на впізнання свого сина в Ростов-на-Дону. Ви собі не уявляєте якими партіями приходять хлопці звідти. Мій син служив у 247дшп м. Ставрополя! Я була там 5 днів і за цей час поховали понад 40 людей", — пише одна із матерів загиблого в Україні російського солдата.

При цьому, одна з росіянок пише, що російські солдати нібито віддають усі свої речі нужденним українцям, адже їм дано наказ "зберігати будинки, і людей". Ось так то…

"Невиліковні людожери...", — резюмує Казанський.

У четвер, 10 березня, на 15-й день повномасштабного вторгнення Росії в Україну в мережі з’являються все більше і більше доказів військових злочинів росії. Окупанти використовують проти українців заборонену зброю — бомби ОФЗАБ-500, що мають запальну дію.

Нагадаємо, 9 березня російська авіація розбомбила дитячу лікарню та пологовий будинок у Маріуполі. Президент України Володимир Зеленський закликав НАТО негайно закрити небо над Україною, а не просто спостерігати за російським терором. Наступного дня в росії зізналися, що свідомо завдали удару по пологовому будинку. З такою заявою виступив глава МЗС Росії Сергій Лавров.