Дихати нема чим? Зовнішній вигляд путіна знову спантеличив соцмережі (відео)

Читать на русском
Автор
12707
Спроби втриматися за стіл уже стали "фішкою" російського диктатора
Спроби втриматися за стіл уже стали "фішкою" російського диктатора. Фото Відкриті джерела

Зміни у зовнішності політика, як і раніше, натякають на ймовірну хворобу

Російський кривавий диктатор володимир путін, у якого підозрюють онкологію, знову викликав масове здивування черговою публічною появою. Приводом для обговорення став його зовнішній вигляд під час запису вітального слова для учасників фестивалю "Таврида.АРТ", який проводять в окупованому Криму. На відео політик зображений без звичної суворої краватки, а його шия практично не проглядається за високим відворотом білої сорочки.

Запис, який вже розтиражували в російському і не тільки YouTube, швидко став популярним. Люди з різних країн обговорюють, чи справді хворий диктатор і як він міг собі дозволити з’явитися в такому неохайному вигляді.

Під час свого звернення владимир путін недовго притримує одну руку іншою, а потім кілька разів досить голосно вдаряє розкритими долонями об стіл. Це може бути ознакою серйозної знервованості, як і загальний характер його мовлення. Воно виглядає дуже сумбурним і плутаним попри те, що, швидше за все, він все ж читає заздалегідь прописаний текст із телесуфлера.

Найбільшу увагу глядачів привернула відсутність краватки на шиї, котра досить "запливла". Вона виглядає настільки короткою, що у комірі сорочки здається, ніби голова політика одразу йде в плечі. Ймовірно, це вказує на додаткові проблеми зі спиною, які нерідко підозрюють у путіна.

Користувачі мережі не залишили це відео без уваги, побажавши російському лідеру якнайшвидше отримати гідне покарання за свої дії та рішення.

Нагадаємо, раніше "Телеграф" розповідав, що у путіна можуть бути проблеми із зором, викликані, найімовірніше, саме раковим захворюванням.

Також ми писали, чому лідер Кремля може так рідко задіяти праву руку, через що більшість людей впевнені в тому, що рухання нею завдає йому болю.