Російський посол у Вашингтоні відреагував на візит Зеленського: звинуватив США та Україну

Читать на русском
Автор
40204
Російські політики візитом незадоволені
Російські політики візитом незадоволені. Фото Колаж "Телеграфу"

Росіяни знову незадоволені відносинами США та України

Російські політики почали реагувати на візит президента України Володимира Зеленського до США. Російський посол у Вашингтоні Анатолій Антонов уже встиг заявити, що приїзд показує неготовність до миру з росією.

Він стверджує, що заяви американської преси про те, що ця росія не хоче миру неправдиві і під час візиту зміст висловлених тез нібито зводився до того, що потрібно повністю перемогти росію. Антонов вважає, що Київ та Вашингтон хочуть конфронтації та націлені на зв’язування України з потребами США.

Російський посол також сумнівається, що США справді не мають наміру вступати у конфронтацію з росією. Нагадаємо, під час пресконференції український лідер згадав і про російського президента, нагадавши про його брехню та погрози. Надсилати йому повідомлення не варто, вважає Зеленський, адже "путін більше не є суб’єктом цивілізованих людей". Окрім переговорів з американським президентом Джо Байденом, Зеленський виступив перед пресою і промовив у Конгресі США.

Крім того, Зеленський передав прапор від захисників Бахмута. Також під час візиту з’явилися деталі про те, яке озброєння буде передано Україні.