У кадирова поцупили улюбленого коня: засмучений "піхотинець путіна" вразив ціною скакуна

Читать на русском
Автор
1146
рамзан кадиров
рамзан кадиров. Фото tumba.kz

Улюбленець кадирова коштував йому кругленьку суму

Неабияк розпухлий "піхотинець путіна" рамзан кадиров втратив коника в Чехії. Як виявилося, пристрасть голови Чечні коштувала йому мільйонів доларів.

У чеській поліції кажуть, що в ніч проти 4 березня зі стайні в селі Крабчиці Устецького краю невідомий злочинець зняв ланцюг із розсувних дверей і викрав 16-річного чистокровного англійського племінного жеребця.

"У гнідого жеребця є мітка у вигляді неправильної білої зірки на лобі, і частина його правої задньої ноги нижче від суглоба гомілки також білого кольору", — йдеться в повідомленні.

Правоохоронці оцінюють викрадену тварину майже 400 тисяч крон.

"Поліція зараз посилено розшукує винного в крадіжці та вкраденого коня", — зазначають поліцейські.

І хоча власник жеребця не вказується, чеські ЗМІ заявляють, що тварина на прізвисько Зазу входила до переліку майна чеченського лідера, арештованого в рамках введених проти нього західних санкцій. кадиров придбав коня 2012 року.

При цьому наголошується, що перед повномасштабним вторгненням росії в Україну двоє російськомовних чоловіків уже намагалися вивести Зазу зі стайні Darhorse. Вони намагалися переконати керуючого, що, попри санкції, вони зможуть транспортувати жеребця територією Євросоюзу, невідомі обіцяли переправити його до Польщі, проте отримали відмову.

Втім, те, що власником коня є кадиров, він підтверджує і сам. У мережі чеченський диктатор всіляко засмучується через ситуацію та скаржиться, що вартість Зазу насправді становить не менш як 10 мільйонів доларів.

кадиров бачить ситуацію, що склалася підозрілою, мовляв: "Конокради якісь унікальні: дурні, щоб красти санкційного коня, і хитрі, щоб їх не знайшла поліція. Не вірю".

Найбільше рамзан журиться нібито з приводу того, що тварина могла потрапити в погані руки, мабуть вважаючи, що його руки кращі й чистиші.

Нагадаємо, раніше ми писали, що кадиров назвав пригожина "братом" і захотів створити свою ПВК.

Також ми повідомляли про те, що кадиров розмріявся про переговори з Зеленським, взяття Києва та ще двох міст.