Мріяв побачити палаючий Київ, але спалили його самого: убитому своїми ж окупанту Мангушеву і після смерті немає спокою

Читать на русском
Автор
1747
Ігор Мангушев Новина оновлена 22 березня 2023, 16:12
Ігор Мангушев. Фото Колаж "Телеграфу"

Вдома нациста показала своє цинічне ставлення до цієї жахливої історії

У росії вийшло інтерв'ю з вдовою російського військового злочинця, некрофіла Ігоря Мангушева. Нагадаємо, що цей нелюд записував стендап із черепом українського військового і потім загинув від кулі своїх "побратимів".

У лютому Мангушева розстріляли свої соратники в окупованому Стаханові Луганської області. Нині вдова маніяка скаржиться, що розслідування немає. Навіть кримінальну справу не порушили, ділиться враженнями український журналіст Денис Казанський у своєму Telegram-каналі.

Також в інтерв’ю жінка Мангушева розповідала, як її "друга половинка" мріяла побачити палаючий Київ і як знайшла череп українського військового. За її словами, він забрав його із собою, бо якась подруга "хотіла собі череп українця". Крім того, як виявилося, окупант просто знайшов череп. На своєму сумнозвісному виступі він переконував аудиторію, що це череп не мирного мешканця, адже "цього захисника вони самі вбили".

В кінці інтерв’ю вдова нарікає, що тіло Мангушева довелося спалити, адже боялися, що його череп теж викопають із могили та вкрадуть. Навіть труп охороняли, щоби вороги не відрізали і не вкрали його голову.

Нагадаємо, що Мангушев отримав кулю в голову на Донбасі, проте не під час боїв із Збройними силами. Підозрюють, що кулю випустив хтось зблизька, тобто навмисно. Це поранення не аби як переполошило росіян.