Поганий знак для путіна: у небі над москвою помітили незвичайне чорне кільце (фото, відео)

Читать на русском
Автор
6300
Над москвою помітили дивне чорне кільце
Над москвою помітили дивне чорне кільце. Фото Колаж "Телеграфу"

Перед тим, як у небі з’явилося кільце, місцеві жителі чули звук, схожий на вибух

У небі над москвою помітили дивне явище — чорне кільце, мабуть, з диму, повисло над багатоповерховими будинками в одному з районів. У мережі вже з’явилися фото цього явища, а користувачі соцмереж встигли пов’язати його з черговим "поганим знаком для путіна".

Сьогодні, 27 березня, у російських пабліках з’явилася інформація, що над ЖК "Спутник" у московському Строгіно утворилося незвичайне чорне кільце, що нагадує густий дим, який поступово розвіювався. Місцеві жителі зазначають, що появі кільця передував вибух.

Скріншот відео

Водночас, як пише у своєму Telegram-каналі радник глави МВС України Антон Геращенко, росіян переконують, що приводів для паніки нема, а незвичайне явище в небі — ніщо інше, як дим, що різко вирвався з труб або споруд круглого перерізу.

"Але найпрозорливіші розуміють, що це вірний провісник того, що чорне кільце путінського всевладдя розвіється, як дим", — зазначив Геращенко.

Реакція мережі

У коментарях під інформацією про загадкове чорне кільце в небі користувачі лише з іронією порадили москвичам не курити в недозволених місцях.

Водночас заяви користувачів соцмереж був вибух чи ні, розійшлися.

Нагадаємо, раніше "Телеграф" писав, що подібна ситуація була у Києві у березні 2022 року. Тоді після обстрілу столиці та потужного вибуху в небі з’явилося чорне кільце. Ймовірно, це могло бути пов’язане із роботою ППО.