Знову статуетка? У москві паніка через таємничу посилку (оновлено)

Читать на русском
Автор
789
У москві виявили підозрілу посилку
У москві виявили підозрілу посилку. Фото Ілюстративне фото

На місці працює поліція

У четвер, 20 квітня, у москві оточили будівлю кур’єрської служби через підозрілу посилку. У ній може бути статуетка з вибуховим пристроєм, подібна до тих, яку масово стали отримувати російські пропагандисти.

Інформацію про пригоду у будівлі кур’єрської служби публікує Telegran-канал Baza, посилаючись на власні джерела.

Зазначається, що посилка прийшла у відділення на Стартовій вулиці на півночі москви близько 10:30. За дві години до відділення зателефонували зі служби безпеки з вимогою закрити пункт і евакуювати з будівлі людей. Причиною тому стала одна з посилок, в якій може бути статуетка з вибухівкою.

Через певний час до будівлі приїхали поліцейські. Правоохоронці оточили відділення, посилку перевіряють. Офіційної інформації щодо цього інциденту поки нема.

Оновлено: Підозріла посилка зі статуеткою всередині була відправлена на ім'я "військкора" телеканалу "Звезда" Костянтина Ісаєва. Вибухотехніки оглянули її та не виявили в ній вибухової речовини.

Нагадаємо, раніше "Телеграф" писав, що перед смертю російському "військкорові" владлену татарському передали статуетку з вибухівкою. Презент піднесла йому одна з відвідувачок кафе, де татарський проводив творчий вечір. Через деякий час подарунок здетонував.