Стало відомо про стан підірваного пропагандиста Прилєпіна: у мережі вже "шкодують"

Читать на русском
Автор
7067
Захар Прилєпін після вибуху його авто прийшов до тями
Захар Прилєпін після вибуху його авто прийшов до тями. Фото Колаж "Телеграфу"

Мережа відреагувала жартами на новину про "бадьорий" стан пропагандиста

Російський письменник-пропагандист Захар Прилєпін, автомобіль якого був підірваний 6 травня в Нижегородській області, після події прийшов до тями. Медики вивели його із медикаментозної коми.

Про це сьогодні, 7 травня, у своєму Telegram-каналі повідомив губернатор Нижегородської області Гліб Нікітін. За його словами, зараз стан Прилєпіна стабільний.

"Про стан Захара: виведений з медикаментозного сну, у свідомості, за словами лікарів, його стан стабільний, настрій бадьорий. Все добре, дай Боже здоров’я!", — заявив він.

Зазначимо, що 6 травня недалеко від Нижнього Новгорода був підірваний елітний автомобіль Audi Q7, в якому знаходився з Захаром Прилєпін і водій. Внаслідок пригоди водій загинув на місці, а письменник-пропагандист отримав серйозні травми. У нього діагностували контузію (забій) легенів, мінно-вибухові поранення, а також перелом двох ніг.

Реакція соціальних мереж

Новина про "бадьорий" сьогоднішній початок дня у російського пропагандиста, користувачі соціальних мереж підкріпили порцією жартів.

Нагадаємо, раніше "Телеграф" писав про те, що у Службі безпеки України цікаво прокоментували пригоду з вибухом автомобіля із пропагандистом.