путін вже не авторитет: росіяни просять лукашенка вирішити проблему зі звалищем, погрожують заколотом

Читати російською
Автор

росіяни вдалися до шантажу

Після того як білоруський диктатор олександр лукашенко зупинив заколот євгенія пригожина та його ПВК "Вагнера", з яким путін нічого не зміг зробити, жителі росії тепер просять його, а не свого президента вирішувати їх різні проблеми.

Так, жителі Краснодарського краю рф записали відеозвернення до лукашенка з проханням вирішити проблеми з місцевим сміттєзвалищем. На путіна вони вже не сподіваються, через його бездіяльність. Більше того, росіяни вдалися до шантажу і натякнули владі росії, що можуть повторити вчинок ПВК "Вагнера" і піти на москву. У зв’язку з цим вони просять заздалегідь йому запобігти та поговорити з їхнім президентом.

"Батька" рідненький тільки на тебе надія. Ну передайте, будь ласка, президенту, що люди плачуть… Допоможіть нам подолати стіну свавілля, нерозуміння та просто ігнорування…», — скаржаться жителі рф.

Нагадаємо, що президент України Володимир Зеленський нещодавно заявив, що ситуація всередині росії вкрай нестабільна, там може не тільки повторитись заколот, який здійснили "вагнерівці" наприкінці червня, а і навіть відбутися революція.