Скарги на хворе серце не допомогли: суд у Москві заарештував гіркіна

Читать на русском
Автор
5392
Скарги на хворе серце не допомогли: суд у Москві заарештував гіркіна

Суд не пощадив гіркіна

Затриманого у справі про "Екстремізм" російського терориста ігоря гіркіна (стрєлкова) заарештували судом на два місяці. Він пробуде у СІЗО до 18 вересня.

Про це повідомляють російські пропагандисти.

Відповідне рішення виніс Міщанський районний суд Москви за звинуваченням у "закликах до здійснення екстремістської діяльності".

Варто зазначити, що сам Гіркін скаржився в суді на свій стан здоров’я. Нібито терорист постійно п’є таблетки через "стенокардію другого ступеня".

"Нещодавно у мене діагностована стенокардія другого ступеня, довідок я не встиг отримати. Я приймаю необхідні препарати щодня", — говорив гіркін і просив про запобіжний захід у вигляді домашнього арешту "Мені б хотілося проходити запобіжний захід в якості домашнього арешту. Як офіцер служби державної безпеки, я в жодному разі не збираюся ховатися від слідства. Прошу суд врахувати, що я протягом дев'яти років постійно проживаю в Москві, ніколи не ховався від органів ФСБ чи інших органів росії".

Але російський суд вирішив інакше – тепер бойовику доведеться пити пігулки у своїй камері у СІЗО.

Нагадаємо, що на самому суді гіркін явно перебував у пригніченому настрої. Його перші фото в клітці облетіли мережу.

Раніше ми писали про те, що після затримання гіркіна в рф в мережі піднялася хвиля мемов і фотожаб. Причому не щадять терориста і самі росіяни.