Тіло пригожина знаходиться в морзі: поліція оточила будівлю - ЗМІ

Читать на русском
Автор
24230
євгеній пригожин
євгеній пригожин. Фото РБК

Біля моргу зібралася велика кількість поліцейських та журналістів

Тіло євгена пригожина, який знаходився в літаку Embraer ERG 135 з бортовим номером RA-02795, що впав у Тверській області 23 серпня, зараз знаходиться у тверському бюро медекспертизи.

Про це повідомляє Msk1.ru, посилаючись на власні джерела. Цю інформацію російському виданню у четвер, 24 серпня, підтвердили у похоронному агентстві.

"Через те, що тіла пригожина та інших жертв авіакатастрофи привезли в цей морг, люди не можуть забрати тіла для похорону ні з цього, ні з моргу, що стоїть поруч", — йдеться в повідомленні.

Зазначається, що журналістам, які зібралися біля будівлі моргу, поліцейські забороняють знімати те, що відбувається, і вимагають пред’явити документи.

Варто додати, що раніше в соціальних мережах з’являлася інформація про те, що співробітники поліції оточили морг, куди, як повідомляє ЗМІ, могли доставити тіло ватажка ПВК "Вагнера" пригожина.

На цей час офіційного підтвердження цієї інформації немає. Також немає достовірних даних, які говорять про загибель пригожина. Відомо, що він перебував у списку пасажирів рейсу.

Нагадаємо, раніше "Телеграф" писав про те, що на місці аварії пригожинського бізнес-джету з самого ранку чорні "Газелі" вивозили до бюро судмедекспертизи тіла загиблих.