В Курській області знову гаряче: місцеві жителі жаліються на вибухи (відео)

Читать на русском
Автор
1645
Жителям Курчатова Курської області було важкувато заснути
Жителям Курчатова Курської області було важкувато заснути. Фото Mash

Нічну тишу порушили щонайменше три вибухи

Російські громадяни знову відчувають подих повномасштабної війни — в ніч на 4 вересня було зафіксовано вибухи в Курській області, говорять про атаку українських безпілотників. Стверджується, що гучно було у Курчатові, місцеві жителі пишуть, що чули не менше трьох "хлопків".

Курськ на карті
В Курській області чули кілька вибухів

Як стверджують росіяни, в регіоні відпрацювали російські сили ППО. Губернатор Курщини роман старовойт повідомляв про пожежу у нежитловій будівлі після начебто прильоту українського, а насправді невстановленого безпілотника.

Вибухи в Курській області чули місцеві жителі

"Внаслідок атаки українського безпілотника зафіксовано загоряння нежитлової будівлі у місті Курчатові. Силами пожежників його ліквідовано. Постраждалих немає, на місці працюють силові структури", — заявив російський чиновник.

Також на прикордонних територіях регіону знешкоджено два БПЛА: в районі села Козине Рильського району та неподалік села Горналь Суджанського. Обидва дрони виявили за допомогою комплексів РЕБ і посадили антидроновими рушницями. Обійшлося без постраждалих та пошкоджень.

Раніше "Телеграф" вже повідомляв про атаку на російський Курськ — раніше там горів завод, а вночі на 23 червня зафіксували атаку безпілотників.