Командувача Чорноморського флоту росії знову показали на відео: тепер він дав інтерв’ю

Читать на русском
Автор
2793
віктор соколов
віктор соколов. Фото росЗМІ

Офіцер за версією росЗМІ засвітився у Севастополі

У росії опублікували нове відео з командувачем Чорноморським флотом рф віктором соколовим, який, за версією Сил спеціальних операцій ЗСУ, був знищений у штабі в Севастополі. 26 вересня міноборони росії опублікувало відео, на якому він брав участь у засіданні.

Кадри публікують росЗМІ. У коментарі до них сказано, що соколов заявив, що Чорноморський флот виконує завдання, поставлені командуванням, "впевнено та успішно". Наразі невідомо точно, коли знято це інтерв'ю.

Кадри знято у Севастопольському будинку офіцерів ЧФ. За даними росЗМІ, на них соколов нагороджує футбольну команду "Чорноморець", яка посіла призове місце у чемпіонаті збройних сил росії.

Нагадаємо, про загибель соколова внаслідок ракетного удару по будівлі штабу Чорноморського флоту росії повідомили Сили спеціальних операцій 26 вересня. За їхніми даними, всього загинуло 34 офіцери. Ще 105 окупантів було поранено, а будівля штабу не підлягає відновленню. Водночас за кілька днів до цього керівник Головного управління розвідки Міноборони України Кирило Буданов не підтвердив інформацію про загибель соколова. Він наголосив, що інформації про соколова у Головного управління розвідки на момент його коментаря не було.

Як повідомляв "Телеграф", Сили спецоперацій ЗСУ відреагували на відео, викладене міністерством оборони росії, на якому нібито було знято соколова. Там заявили, що їхні підрозділи вже уточнюють інформацію. У ССО наголосили, що зробили заяву про загибель командувача ЧФ рф на підставі тверджень своїх джерел.