Байден нарешті відреагував на звірства у Бучі, образивши путіна

Читать на русском
Автор
14114
Джо Байден
Джо Байден. Фото twitter.com/EuropeanPravda

Президент США назвав путіна військовим злочинцем

Президент США Джо Байден у понеділок, 4 квітня, назвав президента росії путіна військовим злочинцем після скоєних росіянами убивств мирних українців під Києвом.

Про це повідомляє Reuters.

Війна росії проти України — про головні події в Telegram

Президент США збирається продовжувати вводити санкції щодо росії, і закликає до судового розгляду щодо військових злочинів.

Раніше повідомлялося, що Україна зажадала від провідних західних країн запровадження нових руйнівних санкцій проти росії у зв'язку з різаниною в Бучі.

Нагадаємо, що 2 квітня стало відомо, що Київську область повністю звільнили від окупаційних військ. У Бучі на деяких вулицях міста були виявлені вбиті мирні жителі, яким перед смертю зв’язали руки та ноги, а потім кинули просто посеред дороги.

Крім того, згідно з заявами мера Бучі Анатолія Федорука, у місті було знайдено братські могили, в яких виявлено тіла щонайменше 280 осіб.

При цьому російська пропаганда вже почала вигадувати власне пояснення подібного засилля загиблих українців, і воно напрочуд цинічне. Проте Україна зробить усе можливе, щоб жоден винний у страшних злодіяннях проти нашого народу не уникнув покарання.