США ввели санкції проти кадирова, його дружин та дочок: хто ще у списку

Читать на русском
Автор
2586
рамзан кадиров і володимир путін
рамзан кадиров і володимир путін. Фото t.me/RKadyrov_95

США вдарили по родині кадирова

У четвер, 15 вересня, на 204 день повномасштабного вторгнення рф в Україну голова Чечні рамзан кадиров і члени його сім’ї потрапили до санкційного списку США.

Про це повідомив офіційний сайт Міністерства фінансів США. Санкційний список Вашингтона збільшився на більш ніж 40 фізичних осіб та 30 структур із рф. Санкції передбачають блокування активів та ізоляцію від доларової системи.

Повідомляється, що до санкційних списків потрапили дочки кадирова Айшат, Каріна та Табарік, дружина Медні кадирова, а також Фатіма Хазуєва та Амінад Ахмадова, яких у Мінфіні США називають "дружинами" кадирова.

адиров внаслідок своїх зв’язків із володимиром путнім нажив величезні статки ", — зазначили в Мінфіні США.

Крім того, американці ввели санкції проти уповноваженої з прав дитини в рф Марії Львова-Бєлова. З повним списком підсанкційних осіб та організацій можна ознайомитись на сайті Мінфіну США.

Додамо, у 2020 році кадирова вже вносили до американського санкційного списку у зв’язку зі звинуваченнями в порушенні прав людини.

Раніше повідомлялося, що кадиров запропонував свій варіант мобілізації в росії. Нагадаємо, за інформацією ЗМІ, голова Чечні мітить на посаду керівника Росгвардії.