"Кричала — танки, танки, танки!": росіяни говорять про реальну війну з Україною

Читать на русском
Автор
2451
Ось такою технікою заполонили прикордонні області Росії
Ось такою технікою заполонили прикордонні області Росії. Фото Відкриті джерела

На Заході переконані, що Росія вже має 70% необхідної військової техніки, щоб почати атаку

На тлі чуток про те, що Росія відвела частину техніки від кордонів з Україною, до прикордонних областей вирушили британські кореспонденти The Guardian, які у своєму репортажі описали справжню картину зі стягуванням військ до РФ.

Журналісти кажуть: вони були свідками того, як військовий ешелон в’їхав до залізничного депо в Курську, привезши нові, засипані снігом, бойові танки, самохідні артилерійські установки та інше важке озброєння. За всім цим спостерігали не лише журналісти, а й місцеві жителі, які також налякані через можливий збройний конфлікт.

"Моя дружина повернулася з роботи і кричала: "Танки, танки, танки!" — цитує видання росіянина Олега Романенка, робітника слюсарного цеху, який живе в прикордонній Маслівці Воронезької області. — Важко вийти з дому, побачити це і не подумати, що може статися війна. Принаймні всі ми думали про це".

Жителі Курської та Воронезької областей кажуть, що минулого тижня над їхніми головами гуркотіли реактивні літаки. А мешканці Шилово (Воронезька область) були приголомшені, побачивши, як зенітно-ракетний комплекс "Панцир" з’являється на засніженому полі поряд із місцевою початковою школою (Західний військовий округ оголосив, що це просто навчання, — ред.)

"Більша частина активності вказує на грандіозний розмах російського нарощування, коли, за оцінками, половину батальйонних тактичних груп країни було переміщено на плацдарми в межах досяжності України. Офіційні особи США вважають, що Росія вже має 70% необхідної військової техніки, щоб почати атаку", — пише The Guardian.

Західні ЗМІ в черговий раз попередили про загрозу Україні з боку Росії і навіть назвали ймовірну дату вторгнення – 15 лютого. Журналісти відзначили, що у цей день погода в нашій країні досягне морозного піку і земля замерзне, що нібито допоможе російській армії швидше просуватися бездоріжжям.

Також ми розповідали, які плани Росії щодо України опублікували закордонні ЗМІ. Згідно з їхньою інформацією, у Москві розглядають ймовірність встановлення у Києві так званого "маріонеткового режиму".