"Жириновський помер": у Росії жорстко жартують над хворобою політика, який ненавидить Україну

Читать на русском
Автор
8588
Жириновському краще, проте мережею прокотилася хвиля чорного гумору на тему його стану
Жириновському краще, проте мережею прокотилася хвиля чорного гумору на тему його стану. Фото ria.ru

Політикам у РФ дзвонять телефонні терористи і заявляють про смерть Жириновського. Жартують про це і в соцмережах

Через кілька днів після новини про коронавірус у лідера російської ЛДПР Володимира Жириновського в мережі з’явилося багато мемов про його стан. І хоча хвороба у щепленого 8 разів росіянина протікає в середньотяжкій формі, він не підключений до ШВЛ і перебуває у стабільному стані, в мережі неодноразово помилково повідомляли про його смерть.

Як пишуть місцеві ЗМІ, телефонні терористи з РФ дзвонять членам партії ЛДПР та кажуть, що Жириновський нібито помер. Проте інформація є фейком: у політсилі кажуть, що їхньому лідеру краще.

На цю тему жартують і автори мемів, які запустили хвилю чорного гумору під хештегом "Жириновський помер" у соцмережах.

Користувач Геннадій Макаров опублікував вигаданий діалог Володимира Жириновського із покійним нині Йосипом Кобзоном, який нібито запрошує політика на свій концерт.

А в пабліку "Дурні думки" пишуть: "Якщо #Жириновський помре, потрібно встановити йому пам’ятник на могилі, де він сидить за гончарним кругом і місить глину. Жириновський глиноміс".

Багато хто жартує на тему вакцинації (щепленому 8 разів Жириновському російський "Супутник" не допоміг) і публікує відфотошоплене фото з підписом "Вольфович, не покидай нас", на якому політика нібито несуть на матраці в крематорій.

Зазначимо, що Жириновський зараз йде на поправку, проте про виписку поки не йдеться.

Нагадаємо, що одіозний лідер ЛДПР Володимир Жириновський потрапив до лікарні 9 лютого. Його госпіталізували на тлі ускладнень, викликаних коронавірусом, від якого політик щеплювався вісім разів.

Після госпіталізації з’явилася інформація, що Жириновському стає гірше — він не впізнавав своїх соратників, рідних, а також медичний персонал. Хоча у партії цю інформацію ніхто не підтвердив.

У цей час російський політолог Валерій Соловей озвучив версію, що Жириновський насправді не хворий на коронавірус, а до лікарні політик потрапив через отруєння, в якому підозрюють одного з його коханців.

Також зазначимо, що лідер ЛДПР є затятим противником України. Жириновський висловлював думку, що Росія має допомогти бойовикам "через 5 хвилин після початку обстрілу… завдати такого удару по всіх збройних силах України, щоб там більше нічого не залишилося". Він також заявляв, що саме Україна, а не РФ, стягнула війська до кордонів.