Маск відмовився видалити твіт медведєва "Україна нікому не потрібна": як він пояснив це

Читать на русском
Автор
2785
Ілон Маск
Ілон Маск. Фото Відкриті джерела

Роздуми медведєва про Україну Маск назвав "новиною"

Американський винахідник і мільярдер Ілон Маск потрапив у черговий скандал. Після підігрування путіну, він відмовився видаляти пост у Twitter російського політика дмитра медведєва. Текст був присвячений Україні. У ньому заявлялося, що Україна зникне сама, оскільки нікому не потрібна.

До Маска публічно звернулися з "Анонімуса" з низкою запитань. Зокрема, чи це не є порушенням правил Твіттера і закликом до геноциду українців, а також чому він не дотримується санкцій.

Питання до Маска про пост медведєва
Питання до Маска про пост медведєва

Рішення Маск переклав на користувачів Twitter. Він заявив, що російський президент володимир путін не є його другом, проте будь-які новини є тією чи іншою мірою пропагандою і люди повинні вирішувати самостійно.

Відповідь Маска про пост медведєва
Відповідь Маска

Заступник секретаря радбезу росії дмитро медведєв і до цього публікував на різних платформах провокативні тексти. Серед останніх його заяв, що Україна — частина росії.

Раніше "Телеграф" розповідав про погрози з боку медведєва на адресу Міжнародного суду в Гаазі. Він непрозоро погрожував суддям ракетами через ордер на арешт путіна. До цього він проговорював наративи про війну з НАТО та казав про можливість в разі потреби "дійти до Львова".