путін не їздив на окуповані території: Данилов пояснив чому це неможливо

Читать на русском
Автор
3063
На позиції до окупантів приїжджав не путін
На позиції до окупантів приїжджав не путін. Фото Ілюстративне фото

Справжній президент росії боягузливий і нікуди не їздить без домовленостей

Нещодавній візит володимира путіна на позиції окупантів наробив у мережі багато галасу. А секретар РБНО Олексій Данилов взагалі припустив, що в Херсонську та Луганську області їздив не російський президент, а його двійник.

Про це Олексій Данилов заявив у ефірі національного марафону новин. За його словами, щоб зустрітися зі справжнім путіним, потрібно дотримуватись спеціальної процедури.

"Ну, по-перше, ніякого путіна там (на окупованих територіях -Ред.) не було. Це достеменно відома річ. Для того, щоб поспілкуватися зі справжнім путіним, ви повинні як мінімум 10-14 днів провести на карантині. Ніякого путіна там не було. Був звичайний двійник, яких у нього не один – це вже відома річ", — сказав секретар РНБО.

Також Данилов розповів, що російський президент дуже переляканий чоловік і він би не став ризикувати своїм життям, щоб відвідати окуповані території. Нехай навіть за 130 км від лінії фронту. Підтвердження цим фактам — улюблений довгий стіл путіна, за яким він приймає всіх іноземних гостей. Якщо ж російський президент кудись і їздить, його візит планують за 2-3 тижні і експромтом вже давно нічого не відбувається.

"Це пряма протилежність нашому президенту, який може будь-коли відвідати лінію фронту, безпосередньо бути з нашими військовими. Це наша відмінність. Відмінність від бункерного діда путіна, який незабаром сам себе лякатиметься", — підсумував Данилов.

Раніше "Телеграф" розповідав, що Володимир Зеленський відвідав Донецьку область, де поспілкувався з українськими воїнами. Пізніше OSINT-фахівці з’ясували точні координати місця, куди приїжджав український президент. Виявилося, що він їздив до Авдіївки, яка наполовину оточена, а передові позиції знаходяться лише за 4 км.