Зв’язали охоронця та вкрали сотні тисяч гривень: поліція показала епічне відео затримання банди грабіжників

Читать на русском
Автор
4357
Затримання проводили прямо на трасі
Затримання проводили прямо на трасі. Фото Скріншот відео

Зловмисників помістили до СІЗО до винесення вироку

У Київській області бійці КОРД разом із вінницькими оперативниками затримали підозрюваних, які напали на агрофірму та, погрожуючи зброєю, вкрали із сейфу понад двісті тисяч гривень.

Подробиці спецоперації поділилися в МВС України. Затриманим загрожує до 15 років за ґратами.

Відомо, що четверо чоловіків в ніч на 8 серпня увірвалися на агропідприємство на Вінниччині, погрожували охоронцеві пістолетом, а потім зв’язали його скотчем та зламали сейф, викравши 230 тисяч гривень. Крім грошей, нападники викрали документацію підприємства. Як тільки вони втікли, охоронник повідомив про пограбування та напад у відділення поліції Гайсинського района.

Правоохоронці запровадили в області спеціальну операцію та затримали зловмисників на виїзді з міста Біла Церква. Під час обшуку авто, на якому вони намагалися втекти, знайшли та вилучили зброю, патрони, рації, інструменти для злому, тепловізори, біноклі, спецодяг, мобільні телефони, банківські картки, вкрадені з фірми гроші та інші речові докази.

Силовики затримали чотирьох чоловіків віком від 38 до 59 років, зараз вони перебувають у СІЗО. За озброєний розбій їм загрожує до 15 років ув’язнення з конфіскацією майна.

Раніше "Телеграф" розповідав про те, що затримано шахрая, який за 60 тисяч гривень обіцяв повернути з полону українського військового. Аби втертися у довіру, він представлявся жертвам співробітником Сил оборони України.