Брендові прикраси та танці під російський реп: дочка "слуг народу" потрапила у скандал

Читать на русском
Автор
2197
Дочка "слуг народу" Софія Діденко
Дочка "слуг народу" Софія Діденко. Фото Колаж

Загальна вартість прикрас дівчини щонайменше 16 тисяч євро

Дочка депутатів від "Слуги народу" 19-річна Софія Діденко засвітила у мережі дорогі брендові прикраси. Також стало відомо, скільки отримує її батько – заробітна плата за місяць майже мільйон гривень.

Про це розповіли у Telegram-каналі "Слон". Крім дорогих прикрас, дочка "слуг" любить ще й російську музику сумнівного змісту.

Батьки Софії народна депутатка Юлія Діденко та голова Одеської облради Григорій Діденко. Він заробляє понад 800 тисяч гривень, а лише на зарплати чиновників Одеської облради цього року виділено понад 40 млн гривень. Інформації про зарплату матері дівчинки нема.

Ймовірно, саме завдяки грошам батьків 19-річна Софія змогла придбати футболку Balenciaga за приблизно 28 тисяч гривень, годинник Cartier за 7,7 тисячі євро та браслет за 8 тисяч євро.

Крім того, дівчина активно веде TikTok та регулярно знімає відео під російський реп. Софія позує під фрази "я представляю тебя голой", "сделай эту грязь, ты раньше не с***ла, что ли?" та інші треки, зроблені у росії. При цьому про війну у блозі Софії, яка півтора року йде в Україні, не сказано жодного слова.

Також на одному з роликів 19-річна дівчина засвітила міцного бородатого чоловіка, який гладив її по плечу. Ймовірно, це молодий чоловік Софії.

Раніше "Телеграф" розповідав про те, що нардеп від "Слуги народу" Кіра Рудик засвітила у Раді дорогу сумку. Стало відомо, скільки коштує гардероб народної обраниці.