Жакет як у англійської герцогині: "слуга народу" прийшла до Ради у луці за десятки тисяч (фото)

Читать на русском
Автор
3157
Оксана Дмитрієва
Оксана Дмитрієва. Фото facebook.

Загальна вартість жакету та сережок понад 50 тисяч гривень

Нардепка від "Слуги народу" Оксана Дмитрієва, яка нещодавно засвітила у Раді годинник за десяток тисяч доларів, знову здивувала "лакшері аутфітом". Цього разу народна обраниця прийшла до Верховної ради у жакеті, як у герцогині Кейт Міддлтон.

Фото у стильному образі Дмитрієва опублікувала на своїй сторінці у Facebook під постом про ухвалений Закон "Про забезпечення прав учасників війни на біологічне посттравматичне батьківство/материнство". Окрім дорогого жакету на депутаті помітили брендові сережки.

Рожевий твідовий жакет, який одягнений на Оксані Дмитрієвій, від американського бренду Self Portrait. Вартість вкороченої моделі – 500 євро або близько 20 тисяч гривень. Примітно, що одяг цього бренду дуже люблять герцогиня Кейт Міддлтон та актриса Різ Візерспун.

Кейт Міддлтон і Різ Візерспун у вбраннях від Self Portrait

Образ депутат доповнила срібними сережками з дорогоцінним камінням від Chanel за 787 євро (32,5 тисячі гривень). Згідно з інформацією з відкритих джерел, таку модель неможливо знайти в бутіках, проте вона продається в "елітних секонд-хендах".

Усього неповна вартість луку "слуги" народу склала близько 53 тисяч гривень. Примітно, що поки що Оксана Дмитрієва не оприлюднила декларацію і про її доходи нічого не відомо. Зазначається, що до того як стати народним депутатом, Дмитрієва працювала стоматологом. У соцмережах її називають "найстильнішим народним депутатом".

Раніше "Телеграф" розповідав про те, що депутатка від "Слуги народу" Лариса Білозір засвітила сумочку за 100 тисяч гривень. З дорогим аксесуаром народна обраниця прийшла на відкриття осінньої сесії ПАРЄ у складі української делегації.