В Одесі некерований пасажирський автобус протаранив 4 авто та салон Harley-Davidson (фото, відео)

Читати російською
Автор

Водія одного з постраждалих легковиків довелося госпіталізувати.

В Одесі пасажирський автобус перевізника Gunsel протаранив кілька автомобілів та автосалон Harley-Davidson. Масштабна ДТП сталася через те, що водій знепритомнів за кермом. На жаль, чоловік помер ще до приїзду швидкої.

Як повідомляє місцеве видання "Думська", аварія сталася вранці в середу, 19 січня, за адресою вулиця Разумовська, 19.

Автобус врізався в салон Harley-Davidson Odessa

Зазначається, що автобус перетнув подвійну суцільну, попутно зачепивши кілька автомобілів, що проїжджали повз нього. Йдеться про як мінімум чотири машини — Hyundai Tucson, Daewoo Lanos, Hyundai SantaFe, Chevrolet Aveo. Після чого автобус продовжив рух, а зупинився лише після вильоту на тротуар, удару в дерево та будівлю салону Harley-Davidson Odessa.

Видання пише, що на момент ДТП в автобусі перевізника Gunsel перебували пасажири. За їхніми словами, водій за кермом знепритомнів і це призвело до аварії.

В аварії постраждав водій автомобіля Chevrolet. Щодо водія пасажирського автобуса, то, за даними міськради, він помер на місці ДТП ще до приїзду швидкої допомоги.

Раніше "Телеграф" повідомляв про смертельну ДТП із дружиною футболіста "Зорі" в Одесі на Київській трасі. Вікторія Данченко любила швидкість і навіть публікувала у себе в соцмережах відео, на якому порушувала швидкісний режим. Користувачі розкритикували таке ставлення загиблої до правил дорожнього руху. Зазначимо, дівчина вела активний блог у Instagram.