"Хороший дядя, все буде нормально": на Одещині батько врятував доньку від педофіла (відео)

Читать на русском
Автор
6255
Ліворуч - підозрюваний
Ліворуч - підозрюваний. Фото Колаж "Телеграфу"

Незнайомець вже схопив дитину за руку

На Одещині батько врятував дитину від педофіла. У цьому йому допомогли сусіди.

Подія сталася у місті Білгород-Дністровський. Як повідомляють у місцевому Telegram-каналі, до дівчинки на вулиці підійшов невідомий чоловік і почав приставати. Про це розповів батько дитини, який і врятував доньку:

"Побачив, як мою дитину незнайомий чоловік схопив за руку, почав гладити по спині та говорити, що він хороший дядя, що все буде нормально", — говорить батько. Після цього він вибіг на вулицю разом із сусідами. Громада викликала поліцію щодо незнайомця.

Підозрюваного доправили до відділку поліції разом із батьком постраждалої. Він написав заяву за відповідним фактом. Як зазначив оператор відео, підозрюваний був у нетверезому стані. На відео він сидить мовчки, без жодної реакції, коли чоловік розповідає, що той домагався до дитини. Нині ситуацією займаються правоохоронці.

Нагадаємо, що єпископ з Чернівців, якого підозрюють у педофілії, знову потрапив у скандальну ситуацію через конфлікт із військовим. Священник звинувачує чоловіка у нападі на нього, а той — у хамській поведінці.

Тим часом найвідоміший буддійський священнослужитель Далай-Лама потрапив у світовий скандал. На одному із заходів він попросив хлопчика посмоктати йому язик.