Зеленський звернувся до Верховної Ради: повне відео

Читать на русском
Автор
747
Президент України Володимир Зеленський
Президент України Володимир Зеленський. Фото telegraf.com.ua

Виступ президента тривав близько 40 хвилин

У Верховній Раді у середу, 1 грудня, зі щорічним посланням до парламенту виступив президент України Володимир Зеленський. Розпочав промову глава держави о 10:00 ранку.

Як і передбачав "Телеграф", Зеленський у Раді говорив про внутрішній стан справ та зовнішньополітичну ситуацію.

Дивіться виступ президента України Володимира Зеленського онлайн:

Варто зазначити, що пропозицію щодо виступу подав сам Зеленський. У своєму зверненні до спікера ВР — Руслана Стефанчука — він написав, що це має бути "Послання Президента України до Верховної Ради України про внутрішнє та зовнішнє становище".

Додамо, що звернення президента вже стало щорічним. Минулого року з трибуни Ради він розповідав про боротьбу з коронавірусом, деокупацію Криму та Донбасу, говорив про агресію РФ. До слова, один з планів — проведення саміту "Кримська платформа" — вдалося реалізувати.

Нагадаємо, що попередній виступ президента України Володимира Зеленського у Верховній Раді, який відбувся 4 листопада, супроводжувався протестами.

Крім того, неоднозначною витівкою відзначився нардеп Гео Лерос, який з трибуни Ради показав середній палець у бік президента України Володимира Зеленського та голови його офісу Андрія Єрмака.

Раніше "Телеграф" писав, що в Офісі президента придумали, як врятувати рейтинг Зеленського та "слуг народу" за гроші українців.