Для переговорів Зеленського та путіна знайшли нову країну: Кремль майже згоден

Читать на русском
Автор
6294
Володимир Зеленський та володимир путін Новина оновлена 12 вересня 2022, 10:21
Володимир Зеленський та володимир путін. Фото president.gov.ua, twitter.com/KremlinRussia

Посередниками хочуть бути також Туреччина та Ізраїль.

Угорщина, влада якої, до речі, не помічає війни в Україні та хоче залишитися осторонь, може стати майданчиком для переговорів президента України Володимира Зеленського з президентом рф володимиром путіним.

Про це в середу, 6 квітня, заявив прем’єр-міністр Угорщини Віктор Орбан, передає Reuters.

Прем’єр-міністр Угорщини Орбан запросив кривавого диктатора володимира путіна на мирні переговори до Угорщини. Офіційний Будапешт отримав згоду, але президент росії назвав кілька "умов" для цього. Що це за умови — не повідомляється. Додамо, що Орбан також підтвердив наміри Угорщини платити за російський газ у рублях.

Нагадаємо, Орбан днями виграв парламентські вибори в Угорщині, причому виграв їх розгромно на хвилі публічного конфлікту з Києвом і готовності прощати путіна. Угорщина не помічає масових убивств мирних жителів в Україні навіть на рівні ЗМІ.

Нагадаємо, Москва та Київ намагалися домовитися за допомогою делегацій, провівши кілька раундів переговорів. Перший раунд пройшов у Білорусі. Потім переговорники зустрілися в Туреччині. Днями стало відомо, що російська сторона на переговорах з Україною погодилася на референдум, на якому вирішуватиметься питання про нейтральний статус України.