Привітання з Міжнародним днем "Дякую": яскраві картинки та листівки зі словами подяки

Читати російською
Автор

Обов’язково надішліть листівку зі словами подяки своїм рідним та друзям

Щороку 11 січня весь світ відзначає незвичайне, але дуже милий та добрий свято — Міжнародний день "Дякую". Цього дня потрібно обов’язково подякувати всім важливим для вас людям, щоб нагадати їм, як вони вам дорогі, і як ви їх цінуєте.

Вперше про важливість такого свята заговорили 2008 року. Тоді за ініціативою ООН та ЮНЕСКО і було запроваджено Міжнародний день "Спасибі", яким вкотре вирішили нагадати всім людям, як важливо висловлювати подяку, бути добрими та чуйними. Щобільше, слова подяки несуть у собі дуже багато позитивних емоцій і навіть здатні покращити самопочуття, тому не скупіться і частіше говоріть рідним "дякую".

Відзначати Всесвітній день дякую 2023 дуже легко — просто дякую всім, хто вас підтримує/підтримував, коли вам було важко. А також усім, кому ви просто вдячні за їхнє кохання чи дружбу. "Телеграф" підготував для вас добірку гарних картинок і листівок, якими можна привітати з цим святом.

День дякую 2023: картинки та листівки

Раніше "Телеграф" розповідав, як 2023 року зміняться дати головних християнських свят. Це пов’язано з тим, що Священний синод ПЦУ дозволив своїм парафіям, за бажання, проводити святкові різдвяні богослужіння 25 грудня.

Нагадаємо, що у січні 2023 року українці відзначають і державні свята. Раніше ми писали, чому на додаткові вихідні 2023 року поки що розраховувати не варто.