Привітання з днем народження дівчині: креативні побажання

Читати російською
Автор

Іменинниця обов’язково оцінить оригінальне привітання

Жоден день народження не обходиться без привітань та подарунків. Якщо свято відзначає дівчина, то для неї хочеться підготувати оригінальне привітання. Адже воно є виявом почуттів та окремої уваги.

Свято буде незабутнім, якщо підготувати креативне вітання із днем народження дівчині. Якщо на думку не спадають оригінальні побажання, вам допоможе добірка "Телеграфа". У ній зібрано такі слова привітань, якими можна буде порадувати та здивувати іменинницю.

Оригінальне привітання з днем народження коханої дівчини

У день народження прийми від мене вітання! Бажаю краси невимовної, незліченного багатства, нескінченного щастя. А зігріває нехай тебе моє палке кохання!

***

З Днем народження тебе, найулюбленіша.

Вітаю тебе, моя неповторна.

Ти сонечко, ти зірочка, ти ласкаве кошеня.

Ти ніжна та пристрасна, ти кращий за всіх дівчаток.

Улюблена принцесочка моя.

Тобі бажаю я завжди усмішкою ясною так тішити мене.

Щасливою будь дівчинко, гарною, як з обкладинки.

І нехай у всьому щастить завжди моїй чарівній крихітці.

***

Відчуй те, що серце скаже, воно моє кохання покаже. Зайченя, у цей день народження затримаймо ми мить: малюй картини життя поглядом, а я з тобою буду поряд… Усі фарби подарую тобі. Відправлю я посилання долі, картини щоб здійснила… І все так, як ти хочеш, було. Малюй все-все, будь-яку примху. Адже усмішка твоя — мій приз!

Креативне привітання з днем народження дівчини

З Днем народження! Бажаю хронічного здоров’я, щастя що прогресує, успіху що рецидивує, гіпертонічної зарплати та вічно вагітного гаманця без загрози викидня!

***

Нехай серце спалахує щастям, як росинка в філіжанці квітки. Нехай буде життя чарівним і прекрасним, безтурботним та легким! Нехай швидше здійсняться бажання і зігріють радість та успіх. Ту, що всіх красивіше і бажаніше, хто миліше і чудовіше за всіх!

***

З днем народження! Бажаю, щоб гроші у кишені давили, легко і гладко життя ковзало. І що не день — то анекдот, від сміху, щоб болів живіт. Вранці рано не вставати, при цьому долари рахувати. Мати в запасі мільйон і свій великий затишний будинок. Ще бажаю неземного щастя такого солодкого, щоб ситуації погані просто мимо проходили!

Раніше "Телеграф" публікував гарні листівки, які можна відправити дочці у день її народження.