Готова за 6 днів: експрес-рецепт найсмачнішої вишневої наливки

Читати російською
Автор

Найсмачніший напій, який сподобається всім вашим гостям.

Сезон вишні вже добігає кінця, тому потрібно якнайшвидше збирати врожай і робити заготовки на зиму. Деякі домогосподарки ці червоні ягоди заморожують, інші варять різне варення або компоти, про один із рецептів якого ми писали раніше, однак і на цьому варіанти заготовок з вишні не закінчуються. Також можна приготувати смачну домашню наливку.

Експрес рецептом такої наливки, яка буде готова лише за 6 днів, поділилася кулінарний блогер Львова Ольга на своїй сторінці в Інстаграм. Також вона зауважила, що в принципі для цього напою можна брати будь-які ягоди. Наливка виходить

"На виході вийшло 0,7л. П’ється легко, не гірка " — додала Ольга.

Наливка з вишні: рецепт

Інгредієнти:

  • Вишня 300гр
  • Цукор 300гр
  • Цедра апельсина 2гр
  • Вода 50мл
  • Горілка 0,5л

Спосіб приготування:

  1. Вишню вибирайте хорошу, без червоточин, і засипте її цукром.
  2. Знімайте цедру апельсина дуже акуратно, щоб не було білих слідів.
  3. Води додайте зовсім небагато, аби змочити цукор.
  4. Кип’ятіть 2 хвилини, зніміть піну і остудіть. Перелийте в банку і додайте горілку. Щільно закрийте кришкою і приберіть на три дні в темне місце.
  5. Через три дні перелийте у пляшку і поставте на три дні у холодильник. Через цей час можна спробувати.

Раніше "Телеграф" розповів, як приготувати на зиму домашній кетчуп, а також ми ділилися рецептом полуничного варення із трьох інгредієнтів.