Що додати до бурякового салату та отримати новий смак: відмінний рецепт

Читати російською
Автор

Напрочуд смачний салат, який навіть не встигає потрапити до холодильника!

Один з найлегших у приготуванні та найулюбленіших салатів українців – салат із вареного буряка. Чого тільки в нього не додають: і чорнослив, і горішки, і журавлину. Наш рецепт – ще цікавіший, адже в салат додають яйця та твердий сир. Якщо буряка у вас забагато, то дізнайтесь як його заквасити та зробити смачну закрутку — з нею борщ смакуватиме ще краще.

Авторка кулінарного блогу cook_with_me_at_home розповідає, що це найніжніший салат з бурячка, який її доводилося куштувати. А ще він легко готується і ще швидше з‘їдається.

Інгредієнти:

  • буряк — 2 шт.
  • яйця — 3 шт.
  • сир твердий — 100 г
  • часник — 3 зубчики
  • майонез — 2-3 ст.л
  • спеції: сіль, перець — за смаком

Приготування:

  1. Буряк і яйця відварити і остудити.
  2. Потерти всі складові на грубу терку.
  3. В майонез вичавити часник, додати спеції.
  4. Вимішати салат і смакувати.

Також зверніть увагу на рецепт смачної заготівлі з капусти, яка стане чудовою начинкою для вареників чи пиріжків. А рецепт, як замаринувати часник по-грузинськи — ви маєте обов'язково скуштувати.