Тещі точно сподобається: рецепт апетитного салату "Добра теща"

Читать на русском
Автор

Якщо дотримуватись рецепту — пальчики оближеш

Салат — це страва, улюблена багатьма. Напевно у кожного є свій улюблений — чи то класичне олів’є, чи морква по-корейськи з м’ясом, чи незвичайний млинцевий салат з копченою куркою.

Сьогодні спробуємо незвичайний салат "Добра теща" за рецептом Ukr.Media. Названо його так не випадково. Річ у тому, що в салаті кілька інгредієнтів – саме так щедро годує гарна теща. А гострий перець і солодка приправа зроблять салат гоструватим, з перчинкою, як кажуть про тещу.

Як приготувати салат "Добра теща"

Інгредієнти:

  • печериці — 300 г;
  • куряче філе відварене — 300 г;
  • цибуля – 100 г;
  • морква — 150 г;
  • огірки мариновані – 100 г;
  • кукурудза консервована – 100 г;
  • яйця — 3 шт.;
  • майонез — 20 г;
  • перець чорний та червоний – по 0.5 ч.л;
  • сіль, паприка — на смак.

Як приготувати:

  1. Нарізаємо печериці шматочками та обсмажуємо на сухій сковороді до випаровування рідини, потім додаємо олію, солимо і перчимо до смаку.
  2. Додаємо цибулю, нарізану тонкими півкільцями, смажимо ще 5 хвилин. Потім додаємо моркву, нарізану тонкою соломкою і смажимо до м’якості моркви.
  3. Яйця та куряче філе нарізаємо на невеликі шматки, а огірки – соломкою.
  4. У миску складаємо яйця, курку, огірки, консервовану кукурудзу та грибну піджарку. Заправляємо майонезом та можна насолоджуватися стравою.

Якщо ще захотілося чогось незвичайного, можна скуштувати грушево-яблучний салат із сиром. Страва готується із простих інгредієнтів, проте виходить дуже пікантною.