Бюджетний рецепт: локшина з двох інгредієнтів, що втричі смачніша за магазинну
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
Готується дуже просто
Такий поширений продукт, як локшина, використовується у багатьох гарячих стравах та супах, наприклад, без неї не обходиться добра половина азійських страв. До того ж, замість купувати в магазині, її можна приготувати самотужки.
ProstoWay розповідає чудовий перевірений рецепт домашньої локшини. Вона виходить не лише бюджетна та швидка у приготуванні, а й втричі смачніша за покупну.
Інгредієнти:
- Яйця – 4 шт
- Борошно – 400-450 г
- Сіль за смаком
Рецепт покроково:
- Яйця збити виделкою з дрібкою солі — до однорідності.
- Борошно просіяти в глибоку чашку та зробити в ньому заглиблення. Влити яєчну суміш, лопаткою добре все перемішати.
- Викласти тісто на стіл і добре вимішувати впродовж 15-20 хвилин. На виході воно повинне вийти однорідним, рівномірним та щільним і не липнути до рук.
- Накриваємо тісто рушником або пакетом. Залишаємо на столі хвилин на 10.
- Далі — розкочування тіста. Відрізаємо його невеликими порціями і розкочуємо в тонкий пласт приблизно 2 міліметри завтовшки. Кожен пласт щедро припилюємо борошном.
- Коли всі пласти будуть готові, можна нарізати їх на смужки. Кожна повинна бути приблизно 1 см завтовшки.
Така локшина швидко вариться, буквально 2-3 хвилини. Тому якщо ви варите суп, то додавати її варто наприкінці, щоб вона не розварилася занадто.