Готуватимете тільки так: рецепт неймовірної печінки по-грузинськи
- Автор
- Дата публікації
Читати російською
- Автор
Швидка у приготуванні, але дуже смачна страва
Печінка – дуже корисний та дешевий продукт, саме тому це гарна альтернатива м’ясу. Її можна смажити, готувати з печінки чудові оладки або навіть готувати в банці. А ще печінку можна приготувати з овочами та кінзою, як це роблять у Грузії.
Shuba для цієї страви радить вибирати курячу печінку, ви можете вибрати будь-яку іншу на ваш смак. Головне тут – добре помити та почистити печінку перед приготуванням, щоб у результаті отримати неймовірну страву. Приготуйте печінку за грузинським рецептом та відкрийте для себе цей продукт по-новому.
Як приготувати печінку по-грузинськи
Інгредієнти на 2 порції:
- печінка — 300 г;
- помідори — 1 шт.;
- цибуля червона ріпчаста — 1 шт.;
- часник, зубчики — 2 шт.;
- кінза, пучок — 1 шт.;
- сіль, чорний перець, олія, борошно — до свого смаку.
Спосіб приготування:
- Підготуйте овочі: наріжте помідори кубиками, цибулю — кільцями, часник і кінзу наріжте ножем. Все всипте в глибокий салатник.
- Печінку помийте, обріжте жир і наріжте невеликими шматочками.
- Підсмажте печінку у сковороді з розігрітою олією до готовності. Перекладіть її в салатник до овочів, перемішайте все і дайте 10-15 хвилин настоятися. Страва готова!
Подавайте печінку з картопляним пюре або рисом за турецьким рецептом як гарнір. Смачного!