Спробуйте — і варити більше не будете: оригінальний рецепт молодої кукурудзи
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
- 2034
Цікавий спосіб приготування всім відомого овоча
Ми розповідали, як смачно зварити молоду кукурудзу. Так цей овоч готує переважна більшість людей. Не всі знають про цікавий спосіб з фольгою та духовкою, і дарма.
На порталі "1 хвилина" радять не варити кукурудзу, а пекти її в духовці. З цим способом вона буде особливо соковита і солодка. Аби зробити страву витонченою і соковитою, потрібно лишень додати до неї вершкове масло. Беремо улюблені спеції, сіль, можливо, трошки часнику — і вийде просто неперевершено.
Інгредієнти:
- Кукурудза – 4 качани;
- Вершкове масло – 100 грамів;
- Сир – 200 грамів;
Спосіб приготування:
- Видаляємо листя та "косу" кукурудзи. Споліскуємо качани та залишаємо їх, щоб витекла зайва вода. Потім — протираємо серветкою.
- Розтоплюємо вершкове масло. Додаємо сіль та улюблені спеції.
- Щедро змащуємо кожен качан сумішшю з вершкового масла і загортаємо у фольгу. Запікаємо у заздалегідь розігрітій до 180 градусів духовці 15-20 хвилин.
Коли кукурудза буде готова, посипаємо її зверху тертим сиром. Також ми розповідали, як смачно посмажити картоплю.