Три хвилини — і страва на столі: ситний салат з кукурудзою

Читать на русском
Автор

Салат виходить дуже смачним та поживним

Ми розповідали, як смачно та швидко приготувати свіжий салат з яблуками. Тепер ділимось рецептом простої закуски, яка може як стати повноцінним швидким перекусом, так і окрасою святкового столу.

Салат з броколі виходить не лише смачним та ситним, а й корисним. Рецептом поділились на порталі "Вона".

Інгредієнти:

  • 400 г броколі;
  • 200 г консервованої кукурудзи;
  • 3 шт. яєць;
  • зубчик часнику;
  • 2 ст. л. майонезу;
  • сіль та чорний перець до смаку.

Спосіб приготування:

  1. Броколі розбираємо на суцвіття та кілька хвилин відварюємо у підсоленому окропі. Різко охолоджуємо та нарізаємо невеликими шматочками.
  2. Яйця теж відварюємо. Кришимо та з’єднуємо їх з броколі. Додаємо консервовану кукурудзу, перемішуємо.
  3. Часник подрібнюємо будь-яким зручним способом та додаємо до майонезу. Цим соусом заправляємо салат. До смаку додаємо сіль та перець.

Готовий салат ретельно перемішуємо та одразу ж подаємо до столу. Також можна поекспериментувати і замість майонезу приготувати простий турецький соус Хайдарі — буде дуже смачно.