Майже ніхто не знає цих секретів: що допоможе приготувати соковитий шашлик
- Автор
- Дата публікації
- Автор
![Від смачного шашлику не відірветесь до кінця сезону](https://telegraf.com.ua/static/storage/thumbs/428x240/c/19/5b3f08b0-fc3d3f3d05be662bdbeb41916884319c.webp?v=0082_1)
Для смачної страви вам не знадобиться нічого, окрім простих інгредієнтів
Якщо ви збираєтеся на дачу або ліс на пікнік, без улюбленого шашлику не обійтися. Здавалося б, приготувати його неважко: головне – правильно вибрати м’ясо та замаринувати його.
Але виявляється, деякі продукти допоможуть майбутньому шашлику стати більш м’яким та соковитим. Спробуйте приготувати м’ясо за порадами Рixelinform — і ви не пошкодуєте!
Що допоможе приготувати м’який шашлик
Прекрасно доповнює смак м’яса і робить страву соковитим цибулю. Але такі властивості має не сама головка овочів, а її сік – для цього вам потрібно скористатися пресом.
Якщо ви при приготуванні шашлику скористаєтеся червоним сухим вином, шашлик вийде неперевершеним. Також можна поекспериментувати з шампанським та пивом.
Повітряні бульбашки газованої води теж зроблять шашлик м’якшим. Але пам’ятайте: витримувати його потрібно протягом 1,5 години.
Щоб ваше м’ясо можна було їсти губами, замочіть його в овочевому чи фруктовому соку. Добре для цього підійдуть ананасовий, томатний, цитрусовий та гранатовий сік.
Якщо ви змажете гірчицею майбутній шашлик, всі проситимуть у вас рецепт. Але обов’язково дайте настоятися м’ясу перед приготуванням 1,5 – 2 години.
До речі, спробуйте приготувати шашлик у вині за рецептом "Телеграфа" і переконайтеся, що це найсоковитіше та найніжніше м’ясо. Смачного!