Якщо влітку не хочеться довго стояти біля плити: єврейські кулінари готують курку саме так

Читати російською
Автор

Вам сподобається цей швидкий та простий рецепт

Що нам перше спадає на думку, коли ми думаємо про єврейську кухню? Каша варничкес чи драники по-єврейськи ?

А хочете дізнатися, як в Ізраїлі готують курку? До речі, там дуже цінується час, тому головне в єврейських рецептах – простота та універсальність. Спробуємо порадувати своїх близьких м’ясом по-єврейськи за рецептом "Важно знать" ? Тим більше, що для цього універсального рецепта підійде будь-яка частина курки, будь-які спеції, навіть часник для аромату. Гарантований результат буде лише один – першокласний смак.

Як приготувати курку по-єврейськи

Інгредієнти:

  • 1 кг курячого м’яса;
  • 3 цибулини;
  • 0,5 ч. л. соди;
  • сіль, перець — до свого смаку.

Спосіб приготування:

  1. Акуратно обсмажте курку в олії з усіх боків до золотистої скоринки. Коли м’ясо буде готове, дістаньте із посуду.
  2. Цибулю наріжте півкільцями. Смажте протягом 5 хвилин у тому посуді, де готували м’ясо.
  3. Готову цибулю посипте содою — вона повинна розм’якшитися і перетворитися на соус. Коли це станеться, поверніть у посудину курку.
  4. М’ясо посоліть, поперчіть, додайте спецій до смаку і готуйте до готовності.

А для ситного перекушування приготуйте курячі шкварки за рецептом "Телеграфа". Хрустіть із задоволенням!