Просто змішайте борошно з водою: простіше рецепту оладок не знайдете

Читати російською
Автор

Смачно, ситно та неймовірно просто

Що може бути краще на сніданок, ніж пишні та ароматні оладки ? Вони здатні швидко підняти з ліжка навіть сонь!

Однак буває таке, що оладки не підіймаються. У такому разі вам прийде на допомогу рецепт Shuba. Для них вам не потрібно ні молоко, ні кефір — готується така смакота на воді, а виходять млинці просто фантастичними. Спробуємо?

Як приготувати оладки на воді

Інгредієнти на 4 порції:

  • борошно пшеничне — 1 склянка;
  • яйця курячі — 2 шт.;
  • вода — 3/4 склянки
  • цукор — 2 ст. л.;
  • сіль — 1/4 ч. л.;
  • сода харчова — 1 ч. л.;
  • оцет — 1/4 ч. л.;
  • олія соняшникова — 5 ст. л.

Спосіб приготування:

  1. Просійте борошно, змішайте її в глибокій мисці з цукром і сіллю. За бажанням можете додати щіпку меленої кориці або щіпку ваніліну. Туди влийте воду кімнатної температури.
  2. Соду погасіть оцтом, додайте суміш. Вбийте яйця, все добре перемішайте.
  3. У сковороді розігрійте невелику кількість олії. За допомогою столової ложки викладіть тісто, сформуйте оладки та підсмажте їх з одного боку протягом 1-1,5 хвилин. Переверніть на інший бік, обсмажте протягом 30 секунд.
  4. Таким чином посмажте всі оладки та викладіть на тарілку, застелену паперовим рушником, щоб жир увібрався.

Подавайте оладки з кавовим кремом або сгущеним молоком за рецептом "Телеграфа". Смачного!