Порівнювали з Кікабідзе: ось як виглядав Дмитро Гордон у молодості з густою шевелюрою та бородою (фото)

Читать на русском
Автор
10389
Дмитро Гордон — як ведучий виглядав із волоссям та бородою Новина оновлена 21 вересня 2024, 20:51
Дмитро Гордон — як ведучий виглядав із волоссям та бородою. Фото https://www.facebook.com/gordondmitry

Ведучий у мережі іноді ділився знімками, яким понад 30 років

Деяких українських знаменитостей важко впізнати у молодому віці, наприклад, Павло Зібров ходив без вусів, а от Дмитро Гордон носив густу шевелюру. Бачити його в такому образі незвично, адже ведучий давно вирішив стати лисим.

"Телеграф" вирішив нагадати, як виглядав у молодості Дмитро Гордон і чому з 1997 року він вирішив зголити своє густе волосся. У мережі користувачі неодноразово зазначали, що з волоссям він теж мав досить симпатичний вигляд.

Як Дмитро Гордон виглядав у молодості з волоссям

Український телеведучий періодично в Instagram публікував архівні фотографії, які понад 30 років. На них Дмитро Гордон демонстрував, як виглядав у молоді роки, і звичайно ж, насамперед увагу прихильників привертало його чорне волосся.

У 2021 році журналіст показав чорно-біле фото, на якому сидить за столом із мікрофоном у піджаку та краватці. І в нього не просто гарна шевелюра на голові, а й досить густа борода. Дмитро Гордон написав, що кадр був зроблений у Києві в 1991 році і його волосся, а також борода цілком справжні.

Дмитро Гордон
Дмитро Гордон у молодості з волоссям та бородою

Користувачі мережі залишили під фотографією безліч коментарів, зазначивши, що Дмитро Гордон виглядав із шевелюрою та бородою дуже гарно. Його почали порівнювати з Вахтангом Кікабідзе, а також Аль Пачіно.

Скріншот
Як у мережі відреагували на архівне фото Гордона в юності
Скріншот
Молодого Гордона порівнювали з Аль Пачіно та Кікабідзе
Скріншот
Дмитра Гордона в молодості порівняли з Кікабідзе
Скріншот
Реакція користувачів на молодого Гордона

Також у мережі є й інші фотографії українського журналіста із волоссям, але вже без бороди. І варто відзначити, що як у молодості, так і зараз він відрізнявся своїм виразним поглядом.

Дмитро Гордон
Дмитро Гордон у молодості

Відомо, що зголювати волосся Дмитро Гордон почав із 1997 року. Він розповів, що розпрощався з чорнявою шевелюрою через те, що у нього почало випадати волосся. Спочатку він намагався якось із цим боротися, але його зусилля не принесли бажаного результату, тому Дмитро, за порадою знайомого, вирішив поголитися.

Дмитро Гордон
Як Дмитро Гордон виглядав із волоссям

"Телеграф" писав раніше, що Євген Кошовий колись поголився заради ролі, а потім перетворив лисину на свою "фішку". Ось як гуморист виглядав у молодості.