Діти Ніни Матвієнко вшанували її пам’ять: як виглядає дочка та сини артистки і що про них відомо (фото)

Читати російською
Автор
Новина оновлена 08 жовтня 2024, 19:04

Довгий час про синів співачки нічого не було відомо

Рівно рік тому, 8 жовтня, померла українська артистка Ніна Матвієнко. У шлюбі з художником Петром Гончаром у неї народилося троє дітей: дочка Антоніна та сини Іван та Андрій. Дочка співачки широко відома публіці, адже пішла стопами матері, а от про синів мало хто чув.

"Телеграф" вирішив з’ясувати, де зараз діти артистки та як вони виглядають. Ми дізналися, чим займаються її сини.

Діти Ніни Матвієнко – де зараз і чим займаються

Донька артистки Антоніна (Тоня), як і покійна мати, розвиває кар’єру співачки. Любов до музики в неї з’явилася ще в дитинстві, адже дівчинка часто гастролювала з мамою містами й була на її концертах. У 1999 році вона закінчила Київську спеціальну музичну школу-інтернат, потім навчалася у Київському інституті культури та мистецтв і здобула там дві вищі освіти.

Тоня Матвієнко з мамою Ніною /https://www.instagram.com/tonya_matvienko/

У 2011 році Тоня взяла участь у шоу "Голос країни", вона швидко привернула до себе увагу своїм неповторним тембром та манерою виконання. Наразі артистка продовжує виступати. З початку війни Антоніна провела безліч благодійних концертів містами Європи.

Дочка Матвієнко одружена зі співаком Арсеном Мірзояном. Пара виховує двох доньок. На своїй сторінці в Instagram дівчина ділиться моментами свого концертного та особистого життя. Також вона активно допомагає українським військовослужбовцям.

Тоня Матвієнко разом із мамою та доньками /https://www.instagram.com/tonya_matvienko/

Щодо синів Ніни Матвієнко, то про них було відомо мало, оскільки чоловіки вважають за краще вести закритий спосіб життя. Старшого сина артистки звуть Іван. У 2005 році він постригся у ченці й взяв собі ім’я Януарій. 12 років чоловік служив у Бахчисарайському Свято-Успенському монастирі (Крим), але після того, як його анексували росіяни, Януарій переїхав до Ніжина (Чернігівська область).

Іван – старший син Ніни Матвієнко, Фото: gorod.cn.ua /gorod.cn.ua

В інтерв’ю Gorod.cn.ua старший син Матвієнко розповів, що став ієродияконом церкви Івана Богослова ПЦУ і разом з іншим ченцем винаймає квартиру. Мама фінансово йому допомагала та вносила пожертвування на храм. А старша сестра віддала на потреби храму свій автомобіль.

Тоня Матвієнко з братами /instagram.com/tonya_matvienko

За словами Януарія, він більше пішов у батька-художника і займається іконописом, іноді розписує приміщення, так само як і його рідний брат Андрій. Серед відомих робіт другого сина Ніни Матвієнко можна виділити картину "Григорій Сковорода", яку він написав у 23 роки. А також картину "Козак Мамай" (1999).

Андрій Гончар – середній син Ніни Матвієнко, Фото: esu.com.ua /esu.com.ua

Андрій Гончар також займався розписом у храмах, разом із батьком та групою інших художників вони працювали у Михайлівському Золотоверхому соборі. Також син Матвієнко залишив слід своєї кисті на відновленому куполі Софії Київської та на східному фасаді в Успенському соборі Києво-Печерської лаври.

Проте зараз Андрій став на захист нашої країни. Чоловік приєднався до лав Національної гвардії України.

На своїй сторінці в Instagram Тоня Матвієнко вшанувала пам’ять матері, опублікувавши зворушливі слова. Також вона вперше за довгий час показала своїх братів. У річницю на могилу артистки прийшла вся її сім’я — донька із чоловіком та своїми дочками, а також сини.

Сім'я Ніни Матвієнко вшанувала її пам'ять /https://www.instagram.com/tonya_matvienko/

"Телеграф" писав раніше, що стали відомі останні слова Ніни Матвієнко. Про що артистка просила українців?