Розповідав про сильний зв’язок з Україною: куди пропав Мітяй із "Сватів" і що говорить про війну

Читати російською
Автор

Добринін розповідав, що навіть придбав земельну ділянку в Україні

У популярному українському серіалі "Свати" знялося багато російських артистів. І деякі з них підтримали путінську агресію, зокрема Федір Добронравов. А ось його колега з кінострічки Микола Добринін вирішив зовсім не озвучувати свою позицію.

"Телеграф" вирішив з’ясувати, де зараз актор, який зіграв Мітяя у "Сватах" і як змінився. Ми з’ясували, чи говорить Микола про війну в Україні.

Творчий шлях Миколи Добриніна та роль у "Сватах"

Актор народився в 1963 році в Таганрозі в сім’ї міліціонера та робітниці торгівлі. Також він має старшого брата. Працювати Микола почав ще зі шкільних років, допомагав збивати поштові скриньки та підробляв вантажником. Також він працював у метро та займався викладацькою діяльністю.

Але завдяки брату він визначився з професією і поїхав до нього до Москви, де вступив до театрального ВНЗ. Микола закінчив акторський факультет ГІТІСу і почав працювати у театрі.

У кіно Добринін вперше дебютував у 1986 році, отримавши роль у фільмі "Нужные люди". Також його можна побачити у кінострічках "Хозяин империи", "Атаман", "Атлантида", "Течет река Волга" та багатьох інших.

Микола Добринін знявся в українському серіалі "Свати" /https://www.instagram.com/nikolaydobrynun_official/

Особливо відомий Микола став через роль Дмитра Олександровича (Мітяя) Буханкіна у серії фільмів та серіалів "Свати". Він зіграв друга та кума Івана Будько. І попри те, що його роль була другорядною, у деяких сезонах він з’являється часто і з ним дуже багато сцен. Щобільше, глядачеві дуже сподобався персонаж Миколи й через 2 роки після прем’єри першого сезону "Сватів" навіть стартував 20-серійний проєкт під назвою "Байки Мітяя".

Микола Добринін мовчить про війну /instagram.com/nikolaydobrynin_offlcial

Де зараз Микола Добринін і що говорить про війну

У 2014 році російський актор дуже тепло відгукувався про Україну, він навіть заявив, що придбав у нашій країні земельну ділянку, але будинок там не почав будувати, оскільки рідко приїжджав. Чи має він нерухомість в Україні зараз – невідомо.

Микола Добринін у серіалі "Свати" /svati.tv

Щобільше, зірка "Сватів" говорив, що в Україні народився його брат, соліст Великого театру Олександр Науменко. Микола зазначав, що пов’язаний з Україною дуже сильним корінням.

Микола Добринін продовжує працювати в Росії /https://www.instagram.com/nikolaydobrynun_official/

Однак, коли в лютому 2022 року Росія розпочала повномасштабний наступ на Україну, Микола Добринін опинився серед тих артистів, які зайняли мовчазну позицію. Він жодного разу не висловився щодо війни. Наразі артист займається творчою діяльністю в Росії, торік за його участю вийшли проєкти "Адам і Єва", "Адмірал Кузнєцов" та багато стрічок у розробці.

Микола Добринін говорив про сильний зв’язок з Україною /https://www.instagram.com/nikolaydobrynun_official/

Зазначимо, що у 2016 році Добринін відвідував окупований Крим. За це російського актора внесли до списку санкцій України.

"Телеграф" писав раніше, що говорить про війну російський актор Олександр Феклістов, який зіграв в українському серіалі "Свати". Ми дізналися, де він зараз живе і чим займається.