Ломаченко — Коммі: прогноз на головний бій грудня

Читать на русском
Автор
1862
Василь Ломаченко — Річард Коммі
Василь Ломаченко — Річард Коммі. Фото twitter.com/Jcalderonboxing

Букмекери не вірять у суперника українця.

Залишається дедалі менше часу до супербою легковаговиків (до 61,235 кг) Василь Ломаченко — Річард Коммі. Напередодні букмекери оновили свій прогноз на поєдинок, вважаючи, що Loma – однозначний фаворит.

Онлайн-трансляція бою Ломаченко — Коммі.

Про це повідомляє букмекерська компанія Парі-Матч.

На думку аналітиків, українець є беззаперечним фаворитом поєдинку, на успіх якого можна зробити ставку з коефіцієнтом 1,10. У той же час поразка Василя та нічия оцінюються у 6,00 та 23,00 відповідно. Додамо, що фахівці Парі-Матч поки що не робили прогнози на інші події поєдинку.

Прогноз букмекерів на бій Василь Ломаченко — Річард Коммі (дані за 10 грудня):

  • Парі-Матч: (перемога Ломаченко 1,10 — нічия 23,00 — перемога Коммі 6,00)

Бій Ломаченко — Коммі очолить вечір боксу 11 грудня у Нью-Йорку. В Україні трансляція шоу заплановата на 12 грудня (орієнтовний початок – о 04:00 за київським часом). Раніше "Телеграф" повідомляв, де переглянути цей поєдинок у прямому ефірі в Україні.

Зазначимо, гонець Коммі свого часу володів титулом IBF у легкій вазі та втратив його в бою з Теофімо Лопесом. Василь також програвав американцеві.

Додамо, що у разі перемоги Ломаченко може здобути чемпіонський бій з новим абсолютним чемпіоном світу австралійцем Джорджем Камбососом.