Ломаченко — Коммі: хроніка супербою

Читать на русском
Автор
4688
Василь Ломаченко проти Річарда Коммі
Василь Ломаченко проти Річарда Коммі

Все головне про поєдинок тут.

У ніч на неділю 12 грудня український боксер Василь Ломаченко зустрівся проти ганця Річарда Коммі у дуелі за право у наступному поєдинку вийти на чемпіонський поєдинок у легкій вазі.

Хроніка шоу боксу Ломаченко — Коммі:

Судді віддали перемогу Ломаченку одноголосним рішенням. Підсумковий рахунок — 117:110 та двічі 119:108.

12-й раунд: Річард відверто "доживає". Василь намагався розкрити захист африканця, але 3-хвилинка запам`яталася лише клінчами. Рішення за суддями.

11-й раунд: Коммі намагається одним потужним ударом завершити поєдинок, однак потрапити чисто по українцю не вдається, Василь грамотно "ввімкнув ноги".

10-й раунд: Річард демонструє дива стійкості, Василь пропускає по тулубу.

9-й раунд: Коммі блискуче розпочав раунд, однак Loma повернув собі ініціативу і виграв раунд.

8-й раунд: Василь "взяв паузу", Коммі, схоже, відновився. Річард вдарив українця нижче поясу і вибачився.

7-й раунд: Ломаченко з лівої відправив суперника в нокдаун. Річард намагався врятуватися в клінчі, африканця вже не тримають ноги. Коммі зумів "вижити" принаймні до наступного раунду.

6-й раунд: Українець кружляє і кружляє навколо Коммі, африканець не подає вигляду після пропущених ударів. Річард у середині раунду впіймав Василя в кутку рингу, проте Ломаченко розгорнув ситуацію на свою користь та розпочав бомбардування суперника.

5-й раунд: Ломаченко всіляко намагається зблизитися, а в клінчі боксери влаштовують боротьбу, яка на руку ганцю. На останній хвилині Василь знову прошив оборону опонента.

4-й раунд: Василь блискуче комбінує, Коммі відповідає силовими випадами. Українець наривається на удари опонента, який засів у глухій обороні.

3-й раунд: Коммі в клінчі намагається вимотати українця, який дуже легкий на ногах сьогодні. Василь часто попадає, вимотуючи суперника.

2-й раунд: Боксери активізувалися та видали більш видовищну 3-хвилинку. Під завісу раунду Ломаченко попав по Коммі силовим ударом.

1-й раунд: Перші секунди розпочалися спокійно. Василь вивчає суперника, який поки що бʼє повітря. Під кінець раунду ганець провів непогану атаку, змусивши українця задкувати.

Бій почався!

На ринзі зʼявився Річард Коммі. За хвилину там опинився і Василь Ломаченко. Йде представлення боксерів, поєдинок розпочнеться за лічені хвилини.

Перед головним поєдинком шоу главу Top Rank Боба Арума привітали з днем ​​народження.

Джаред Андерсон нокаутував українця Олександра Тесленка.

Кішон Девіс нокаутував Хосе Сарагосу у другому раунді.

Ломаченка вже готують до бою:

Американський боксер-середньоваговик Ніко Алі Уолш, онук легендарного Мохаммеда Алі, провів третій бій на професійному рингу. За підсумками 4 раундів Алі переміг американця Рейєса Санчеса.

Коммі прибув на арену:

Декілька годин відокремлює любителів боксу до головного поєдинку вечора боксу в Нью-Йорку. Тим часом на Madison Square Garden відбулося кілька боїв андеркарда, в якому глядачі стали свідками яскравих нокаутів.

Перші результати шоу:

Результати боїв на вечорі боксу Ломаченко - Коммі
Результати боїв на вечорі боксу Ломаченко - Коммі

Джордж Камбосос, який володіє чемпіонським титулом у легкій вазі за версіями WBA Super, WBO та IBF, вже назвав свого фаворита у поєдинку.

У Нью-Йорку вже відбулася битва поглядів між боксерами та прес-конференція. Спортсмени поводилися стримано по відношенню один до одного і жодних пригод не було.

Джордж Камбоссос, який володіє чемпіонським титулом за версією WBO, вже чекає на переможця цієї пари.

Де дивитись поєдинок Ломаченко — Коммі.

Пряма трансляція поєдинку на MEGOGO розпочнеться 12 грудня о 04:00 за київським часом. Для перегляду поєдинку необхідна платна підписка "Спорт" (199 грн. на місяць) або "Максимальна" (299 грн. на місяць), вартість пробної підписки коштує 29 грн. (перші 7 днів).

Коефіцієнти букмекерів на бій

На думку аналітиків, українець є беззаперечним фаворитом поєдинку, на успіх якого можна зробити ставку з коефіцієнтом 1,10. У той же час поразка Василя та нічия оцінюються у 6,00 та 23,00 відповідно.

Як раніше повідомляв "Телеграф", Ломаченко назвав свою головну мету у професійному боксі.